Διευθύντρια: Αγγελική Ανδρουτσοπούλου

Βιογραφικό: Ξεκίνησα το μπαλέτο όταν ήμουν 2μιση ετών. Σίγουρα δε μπορώ να θυμηθώ γιατί ζήτησα από τη μητέρα μου να με πάει μπαλέτο, αλλά σίγουρα μπορώ να πω γιατί το συνέχισα. Ο λόγος ήταν ο μαγικός κόσμος του, ο οποίος μου πρόσφερε χορό, μουσική, γύμναση και τέχνη συγχρόνως όπως και αρκετή χρυσόσκονη.

Ήμουν από τα τυχερά παιδιά, τα οποία φοίτησαν κοντά σε μεγάλους δασκάλους του χορού (Μέτσης Ιωαν., Ερενίδης Λεων., Γρηγοριάδου Δεσ., Bogoeva Kal., Rizova Bor., Μπερτόλη Αλ., Μανταφούνης Χαρ., Σταματοπούλου Περ., Κυνηγού Μαρ., Καπάζογλου Ε., Γρηγορίου Μ. κ. α. ) και αυτό με έκανε να έχω μία ειδική αλλά και σφαιρική γνώση για το πώς μπορεί να διδαχθεί η τέχνη του χορού.

Όνειρο μου ήταν να γίνω δασκάλα μπαλέτου, γιατί η αίθουσα είναι αυτή που με μάγευε και με μαγεύει ακόμη.

Η ευτυχία που νιώθω κάθε φορά που ένα παιδί απλώνει εμπιστευτικά το χεράκι του στο δικό μου για να στροβιλιστούμε στον μαγικό κόσμο του χορού, είναι ισχυρό κίνητρο.

Η σχέση μου αυτή με το παιδί καλλιεργείται όχι μόνο από την αγάπη μου για τη διδασκαλία του χορού αλλά και από την άρτια εκπαίδευση μου και την πολύχρονη εμπειρία μου.